Tgrt Haber
09 May 2022 18:49 - Güncelleme : 09 May 2022 19:54

Bodrum yine bildiğiniz gibi: Ev kirası fiyatına şezlong! Bu yaz lahmacun 200 TL

Bodrum’da her yıl olduğu gibi bu yıl da plaj ve yemek fiyatlarıyla yine gündem oldu. Geçen yıl tanesi yaklaşık 100 TL’ye satılan lahmacun bu yıl 200 TL’ye dayandı. Bir de yanına içecek bir şey eklerseniz bu fiyat 300 TL’yi aşıyor. Bazı plajlara giriş ücreti ve şezlong fiyatı dudak uçuklattı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Takvim
Bodrum yine bildiğiniz gibi: Ev kirası fiyatına şezlong! Bu yaz lahmacun 200 TL

Havaların ısınması ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca kişi tatil planı yapmaya başladı bile. Sosyal medyada şimdiden tatil beldelerindeki yüksek fiyatlar gündem oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Bodrum’daki fiyatlar hayrete düşürdü.

EV KİRASI KADAR PLAJ ÜCRETİ

Takvim'de yer alan habere göre, Bodrum’daki bazı plajlara girişi ücretleri 1500 TL’ye dayanmış. Denizin keyfini sürmek isteyen vatandaşlardan talep edilen bu fiyata karşı ‘ev kirası kadar’ şeklinde sosyal medyada tepkiler geldi.

Uzun süre Bodrum’da kalacaklar içinde aylık bir tarife oluşturulmuş. Aylık olarak sahildeki şenzlongu rezerve ettirmek isteyenlerde 45 bin TL gibi uçuk bir ücret talep ediliyor.

LAHMACUN-AYRAN 300 TL

Geçtiğimiz yıl tanesi 98 TL'ye satılan lahmacuna da zam geldi. Bazı lüks beachlerde lahmacun fiyatları 200 TL’ye dayandı. Yanında içecek bir şey de içmek isterseniz bu fiyat 300 TL’yi aşabiliyor.

İşte şimdiden gündem olan Bodrum'un 2022 yaz sezonu fiyatları:

  • Lahmacun: 200 TL
  • Lahmacun- ayran: 300 TL
  • Vejetaryen lahmacun 175 TL
  • Beach giriş ücreti: 1500 TL
  • Aylık beach kiralama: 45 bin TL
  • Alkollü kokteyl fiyatı: 400 TL'den başlıyor
Kaynak: Takvim
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Cigdem 9 Mayıs 2022 21:31

Pardon da bu sahiller neden halkın değil? Allahin denizini de zaptetmisler.......

Sonraki Haber Yükleniyor...