Tgrt Haber
23 Ocak 2022 11:18

Son dakika! İstanbul Valiliği duyurdu: Boğaz trafiği çift yönlü askıya alındı

Son dakika haberi: İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Umuryeri Kuzey Çakar bölgesinde görüşün yarım milin altına düşmesi nedeniyle Boğaz trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı duyuruldu.

Son dakika! İstanbul Valiliği duyurdu: Boğaz trafiği çift yönlü askıya alındı
Son dakika,İstanbul Valiliği,İstanbul Boğazı,

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, kötü hava koşulları nedeniyle İstanbul Boğaz'ının iki yönlü olarak trafiğe kapatıldığı açıklandı.

'GÖRÜŞ YARIM MİLİN ALTINA DÜŞTÜ"

İstanbul Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Kıyı Emniyeti’nden alınan bilgiye göre Umuryeri Kuzey Çakar bölgesinde görüşün yarım milin altına düşmesi nedeniyle Boğaz trafiği çift yönlü olarak askıya alınmıştır” denildi. 

Son dakika! İstanbul Valiliği duyurdu: Boğaz trafiği çift yönlü askıya alındı

DENİZLERDE HAVA DURUMU

  • KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, karla karışık yağmurlu, batısı yoğun kar yağışlı; Rüzgar: Batı Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan 4 ila 6, batısında 5 ila 7, Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 zamanla 6 kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m batısı yer yer 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Rüzgar: Kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • EGE

Hava Durumu: Çok bulutlu, yağmurlu, Rüzgar: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6, yer yer 5 ila 7, Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, güneyi kuzeybatıdan 4 ila 6 kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

  • AKDENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, kuvvetli sağanak yağışlı; Rüzgar: Batı ve kuzeybatıdan , Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde, Dalga: 4,0 ila 5,0m, Görüş: Orta, yağış ve fırtına anında zayıf.

  • VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Rüzgar: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...