Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Temmuz 2016 06:34

Boğaziçi Köprüsü'nde silah sesleri

Boğaziçi Köprüsü'nde askerin ve vatandaşların bekleyişi devam ederken zaman zaman silah sesleri duyuldu. Ardından alçak darbe girişiminde bulunan askerler teslim oldu.

Boğaziçi Köprüsü'nde silah sesleri
boğaz köprüsü

İstanbul genelinde vatandaşların darbe girişimine tepkileri devam  ediyor. Boğaziçi Köprüsü üzerinde askerin bekleyişi devam ederken köprüye  yaklaşmak isteyenlere ateş edildi. Polis, megafonla bekleyişine devam eden  askerlere etraflarının sarıldığına ilişkin uyarı yaptı. Askeri bir helikopterin köprü üzerinden geçişi esnasında, köprüde  bulunan özel tim polislerince ateş açıldı. Askerlerin olduğu bölgeye yaralı almak  için giden ambulansa da asker tarafından ateş açılması üzerine ambulans geri  döndü. 6 tankın beklediğin köprüde zaman zaman silah sesleri duyulmaya devam  ediyor. Bu arada İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasında gözaltına alınan  askerler de 3 araçla Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Darbe girişiminde bulunan askerler böyle teslim oldu:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...