Tgrt Haber
06 Ekim 2021 09:15

Boğaziçi Üniversitesi'nde 10 kişi gözaltına alındı

İstanbul Valiliği, geçtiğimiz pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi'nde Rektörlük binası önünde toplanan yaklaşık 60 kişilik gruptan aralarında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Naci İnci'nin makam aracını engelleyen bir kişinin de bulunduğu 10 kişi gözaltına alındığını duyurdu.

Boğaziçi Üniversitesi'nde 10 kişi gözaltına alındı
boğaziçi üniversitesi,,naci inci,

İstanbul Valiliği, geçtiğimiz pazartesi günü Boğaziçi Üniversitesi'nde Rektörlük binası önünde toplanan yaklaşık 60 kişilik gruptan 10 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam edildiği belirtilen valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binası önünde toplanan yaklaşık 60 kişilik grup; sloganlar atarak, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Naci İnci’nin makam aracının önünü keserek ilerlemesini engellemiş ve bir şahıs da aracın üzerine çıkmıştır.

Konuyla ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; makam aracının üzerine çıkan kişinin de aralarında bulunduğu 7 şahıs ile görevli personele mukavemette bulunan 3 şahıs olmak üzere toplam (10) şahıs hakkında Cumhuriyet Savcılığı talimatıyla gözaltı işlemi uygulanmıştır”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...