Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2022 09:34 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 11:03

Bolu'da ikinci zehirlenme vakası: 28 kişi hastaneye başvurdu

Bolu'da geçtiğimiz haftalarda yaşanan sudan zehirlenme olaylarının ardından yeni bir zehirlenme vakası daha meydana geldi. Bir fabrikada çalışan 28 işçi karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu.

Bolu'da ikinci zehirlenme vakası: 28 kişi hastaneye başvurdu
Bolu,zehirlenme

Bolu'nun Yuva köyünde meydana gelen zehirlenme vakalarının ardından korkutan bir haber daha geldi. Kent merkezinde bir fabrikada çalışan 28 işçi, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye gitti. 26 işçinin tedavileri tamamlanırken tedavisi süren 2 işçinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

EKİPLER NUMUNE ALDI

Kent merkezinde bir fabrikada çalışan 28 işçi, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Durum üzerine Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, fabrikada incelemek üzere işçilerin yedikleri yemek ve içtikleri sudan numune alındı.

2 İŞÇİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvuran 28 işçiden 26'sının tedavisi tamamlanırken, 2'sinin tedavisi devam ettiği öğrenildi. Tedavisi süren 2 işçinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

YUVA KÖYÜNDE ÇOK SAYIDA KİŞİ ZEHİRLENMİŞTİ

Bolu’nun 400 nüfuslu Yuva köyünde 100 kişi zehirlenmiş ve 1 kişi hayatını kaybetmişti. Köyde içme suyu incelenirken, su deposunun borularının da paslı olduğu tespit edildi.

Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...