Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2018 10:20

Bolu'da kamyon otoyolda ters şeritte giden otomobille çarpıştı

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Bolu'da kamyon otoyolda ters şeritte giden otomobille çarpıştı
bolu,trafik kazası,trafik kazaları

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde ters şeritte seyreden otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Ankara istikametinde seyreden 55 yaşındaki Adil Küçükhüseyin idaresindeki kamyon, bir dinlenme tesisinden çıkarak ters şeritte ilerleyen 71 yaşındaki Mustafa Kama'nın kullandığı otomobille çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Kama, 112 Acil Servis ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisine kaldırıldı.

ULAŞIM AKSADI

Kamyon sürücüsü Adil Küçükhüseyin, gazetecilere yaptığı açıklamada, ters yönde ilerleyen otomobili fark ettiğinde kazayı engellemeye çalıştığını söyledi. Solunda da araç olduğunu ve kaçamayınca kazanın meydana geldiğini belirten Küçükhüseyin, "Yaralıyı kendimiz indirdik aşağıya. 'Bende bir şey yok, iyiyim' dedi ama yine de her ihtimale karşı hastaneye götürdüler." dedi.

Kaza nedeniyle bir süre tek şeritten sağlanan otoyolda ulaşım, otomobil ile kamyonun kaldırılmasının ardından normale döndü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...