Tgrt Haber
30 Nisan 2015 17:16

Bolu’da kimyasal madde alarmı

Bolu’da kimyasal madde yüklü TIR’ın yandığı ihbarı ortalığı ayağa kaldırdı.

Bolu’da kimyasal madde alarmı
bolu, kimyasal madde, TIR

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edilirken, TIR’ın Suriye’ye yardım malzemesi taşıdığı ve yalnızca lastiğinin yandığı ortaya çıkınca ekipler rahat bir nefes aldı.
Edinilen bilgiye göre olay, saat 14.30 sıralarında Tem Otoyolu’nun Yeniçağa kesiminde meydana geldi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü haber merkezine gelen kimyasal madde yüklü TIR’ın yandığı ihbarı üzerine ekipler olay yerine sevk edildi. AFAD’a bağlı ekipler de harekete geçirildi.
Özel koruyucu kıyafetlerini giyerek kısa sürede olay yerine ulaşan Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, TIR’ın Suriye’ye yardım malzemesi götürdüğünü ve lastiklerinin yandığı ortaya çıkınca rahat nefes aldı. Hasan Poyraz idaresindeki 27 YV 189 plakalı TIR’ın yanan lastiği itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...