Tgrt Haber
11 Mart 2014 19:00

Bolu'da trafik kazası, 2 kişi hayatını kaybetti

Bolu'da kar yağışı sonrası kamyonun otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.

Bolu'da trafik kazası, 2 kişi hayatını kaybetti
bolu, kaza, feci kaza,

Bolu'da kar yağışı sonrası kayan kamyonun otomobille kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Gölcük Tabiat Parkı yolunda, Bolu'dan Seben ilçesine seyreden Bahattin Beytekin idaresindeki 14 ER 772 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 14 BB 276 beyaz et yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Karda kayan kamyon önce otomobile daha sonrada yoldan çıkarak ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası otomobilde bulunan Bahattin Beytekin, eşi Fatma Beytekin ve ismi belirlenemeyen bir kadın yaralanırken, Mustafa Temiz ve ismi belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden ve yaralananların Seben ilçesine bağlı Tepe köy ve Bakırlı köylerinde ikamet ettikleri öğrenildi. Jandarma ekiplerinin olay yerine gelmesiyle Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı kaza kırım ekibi cesetleri otomobilden çıkardı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...