Tgrt Haber
18 Eylül 2021 19:02

Gaziantep'te bombalı saldırı girişimi engellendi

Terör örgütü PKK'nın Gaziantep'te saldırı hazırlığında olduğu yönünde istihbarat alan emniyet güçlerinin dikkati sonucu, valilik binası yakınlarına yerleştirilmiş bomba düzeneği fark edildi. Gerekli önlemi alan ekipler, düzeneği kontrollü şekilde patlatarak olası bir faciayı önledi.

Gaziantep'te bombalı saldırı girişimi engellendi
terör,,saldırı,,bomba,,gaziantep,

Gaziantep'te akşam saatlerine doğru terör saldırısı önlendi.

SALDIRI İSTİHBARATI GELMİŞTİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütünün Gaziantep’te güvenlik güçleri, kamu kurum ve kuruluşları ile halkın yoğun olarak bulunduğu alanlara yönelik olarak eylem arayışı içerisine olduğuna dair bilgiler edinmesi üzerine, il genelinde güvenlik önlemlerini artırılmıştı. 

EYP DÜZENEĞİ TESPİT EDİLDİ

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Şehitkamil ilçesi, Valilik binası arkasında bulunan 100. Yıl Parkı içerisindeki şüpheli paket görülmesi üzerine, bölgede gerekli tedbirler alındı. Bomba İmha ekiplerince şüpheli paket, Jammer (Sinyal Bozucu) da kullanılarak kontrollü şekilde patlatıldı. İlk belirlemelere göre şüpheli paketin içerisinde el yapımı patlayıcı (EYP) düzeneği olduğu tespit edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...