Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Şubat 2019 10:41

Borcunu ödemeyen müşteri bankada dehşet saçtı!

İstanbul Kağıthane'de bir bankanın şube müdürü Adem Erdoğan, borcunu ödemediği için hakkında yasal işlem başlatılan bir müşteri tarafından silahla bacağından vuruldu

Borcunu ödemeyen müşteri bankada dehşet saçtı!

Olay İstanbul Kağıthane'de bulunan bir banka şubesinde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre banka müdürü Adem E. çalıştığı şubeyi açarak içeri girdi. Banka müdürünün içeri girdiğini gören kişi harekete geçti. Yanında bulundurduğu silahıyla bankaya girip rastgele ateş açmaya başladı.

Silahtan çıkan kurşunlardan biri banka müdürü Adem E.’nin ayağına isabet etti. Bu esnada bankada çalışan güvenlik personeli şüpheliye müdahale etmek istedi. Güvenlik personelinin üstüne geldiğini gören şüpheli ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

BORCUNU ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN YASAL İŞLEM BAŞLATILMIŞ

Bankada görevli güvenlik personelinin bildirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ayağından yaralanan banka müdürü sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise güvenlik şeridi çekerek incelemelerde bulundu.

Saldırıyı gerçekleştiren şüphelinin bankanın müşterisi olduğu ancak borcunu ödeyemediği için banka tarafından yasal işlem başlatıldığı iddia edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...