Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2020 10:48

Börekçi önünde koronavirüs kahvaltısı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında gel al ve paket servisleri dışında restoran, kafe ve diğer mekanlarda oturmak yasaklanırken, Esenyurt’ta bir börekçinin önünde vatandaşların ayakta sabah kahvaltısı yaptığı görüldü. Avcılar’da ise vatandaşlar yine bir börekçi önünde masada oturarak yemek yedi.

Börekçi önünde koronavirüs kahvaltısı
börekçi,

Koronavirüs vaka sayıları artarken salgının önüne geçmek amacıyla bir dizi yeni tedbirler alınmıştı. Alınan tedbirler kapsamında kafe, restoran ve diğer yeme içme yerlerinde gel-al ve paket servis dışında oturarak yeme içme yasaklandı. İnsanların salgın sürecinde toplu olarak durmasını önleme amacıyla kararın ardından birçok mekan kurallara uydu.

Ayakta sabah kahvaltısı

Yasağa rağmen Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde vatandaşların börekçiden alışveriş yaptıktan sonra dükkanın önünde ayakta kahvaltı yaptıkları görüldü. Avcılar’da ise yasağa rağmen masa börekçinin önünde masada oturarak kahvaltı yaptılar.

Börekçi önünde koronavirüs kahvaltısı
İHA
Avcılar'da bir börekçinin önünde masada oturup kahvaltı yapan vatandaşlar.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...