Tgrt Haber
21 May 2022 22:33 - Güncelleme : 22 May 2022 00:32

Çocuğunun gözü önünde boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledildi!

İzmir'de 5 yaşındaki çocuklarının yanında bıçakla eşini öldürüp kayınvalidesini ağır yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Çocuğunun gözü önünde boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledildi!
İzmir

İzmir'in Konak ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, eşiyle boşanma aşamasında olan Metin Aydoğdu (37), üç çocuğunun annesi Cansu Aydoğdu'nun (31) yaşadığı ailesinin evine geldi. Burada çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Aydoğdu, eşi Cansu Aydoğdu ve kavgaya dahil olan eşinin annesi Nedime G.'ye (49) yanında getirdiği bıçakla saldırdı.

Ayrı yaşadığı eşi ve kayınvalidesini defalarca bıçaklayan koca, daha sonra kaçarak kayıplara karıştı. Kadınların çığlıklarını duyan çevre sakinleri ise durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ağır yaralandığı belirlenen anne ve kızı ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Burada tedavi altına alınan yaralılardan Cansu Aydoğdu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Aydoğdu'nun cansız bedeni savcı tarafından yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Cansu Aydoğdu'nun cenazesi yakınları tarafından teslim alınırken, hastanede tedavisi süren Nedime G.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNUN YANINDA BIÇAKLAMIŞ

Cansu Aydoğdu'nun hayatını kaybettiği, Nedime G.'nin de ağır yaralandığı olayla ilgili korkunç bir detay ortaya çıktı. Metin Aydoğdu’nun, Cansu Aydoğdu'ya sürekli fiziksel şiddet uyguladığı, bu sebeple Cansu Aydoğdu’nun boşanma davası açtığı ve çiftin önümüzdeki haziran ayında da boşanma davaları olduğu öğrenildi. Öte yandan, yaşanan korkunç olayda çiftin 5 yaşındaki en küçük çocuğu D.A.'nın da evde olduğu belirtildi.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMECE TUTUKLANDI

Buca ilçesinde düzenlenen operasyon ile yakalanan Aydoğdu, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...