Tgrt Haber
10 Haziran 2022 16:34 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 16:54

Boşanma aşamasındaki eşine kurşun yağdırdı! Dehşet anları kameralara yansıdı

Sakarya'da bir kişi, boşanma aşamasındaki eşine sokak ortasından kurşun yağdırdı. Korku dolu anların yaşandığı saldırıda kadının burnu bile kanamazken kurşunlar o sırada etrafta bulunan bir kişiye isabet etti.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sakarya,Boşanma,Kadın,Silah

Sakarya'da dün(9 Haziran) akşam saatlerinde yaşanan olayda, yürekler ağza geldi. 35 yaşındaki E.E. isimli koca, boşanma aşamasındaki eşi 25 yaşındaki M.E ile çocuklarının velayetini konuşmak için buluştu.

Birlikte yürüyen çiftin konuşması bir süreye sonra tartışmaya döndü. O sırada cep telefonuyla konuşmaya başlayan E.E yanında getirdiği silahla M.E'ye sokağın ortasında kurşun yağdırmaya başladı.

EŞİNİ HEDEF ALDI, ESNAFI VURDU

Hedef olan kadının burnu bile kanamazken kurşunların isabet ettiği cisim bölgede esnaflık yapan N.B. isimli kadını yaraladı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

SALDIRGAN KOCA GÖZLATINA ALINDI

Burada yapılan ilk müdahale sonrasında yaralı kadın hastaneye sevk edilirken saldırgan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Saldırganın emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...