Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Temmuz 2016 18:41

Böyle kampanya görülmedi, bilene altın

İpsala Belediyesi, iki mahalleyi birbirine bağlayan basamakların sayısını bilen üç talihliye altın hediye edecek.

Böyle kampanya görülmedi, bilene altın
edirne, ipsala, altın,

Edirne'nin İpsala Belediyesi başlattığı kampanyayla, iki mahalleyi birbirine bağlayan basamakların sayısını bilen üç talihliye altın hediye edecek. Katılım için son gün 30 Temmuz.

Edirne'nin İpsala Beldesi'nde Bozkurt Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi Enez Caddesi’ne ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak`merdivenlerin yapımı tamamlandı. İpsala Belediyesi başlattığı kampanyayla, iki mahalleyi birbirine bağlayan basamakların sayısını bilen üç talihliye altın hediye edecek.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Kerman, kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların 30 Temmuz'a kadar İpsala Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmesi gerektiğini belirtti.

Kerman, AA muhabirine yaptığı açıklamada,Avrupa'dan Türkiye'ye giriş yapan yerli ve yabancı turistlerin ilk olarak İpsala ile karşılaştığını söyledi.

İlçenin stratejik ve önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Kerman, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin kalkınması ve vatandaşlarımızın rahatı için birçok çalışma yaptık. Bu çalışmalardan bir tanesi de son zamanlarda hayata geçirdiğimiz basamak kampanyasıdır. Bozkurt Mahallesi ve Bayrambey Mahallesi arasındaki yaklaşık 250 metrelik araziden yaz, kış, yağmur çamur demeden üniversite öğrencilerimiz, vatandaşlarımız yürüyerek geçiyordu. İki mahalle arasındaki arazide bulunan kestirme yolu kullanan vatandaşlarımızın rahatı için bu yola merdivenler inşa ettik. Merdivenler iki mahalleyi birbirine bağlıyor ve sayısı da oldukça fazla. Vatandaşlarımıza sunacağımız bu hizmetin açılışını bir kampanyayla hayata geçirmek istedik. Merdiven sayısını bilen üç vatandaşımıza çekilişle çeyrek altın vereceğiz. Kampanyamıza Türkiye'de yaşayan tüm vatandaşlarımız katılabilir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...