Tgrt Haber
01 Şubat 2017 22:17

Bozdağ'dan 15 Temmuz gazisine sürpriz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 15 Temmuz gazisi Avukat Muhammet Taşdemir'i bakanlıktaki makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Bozdağ'dan 15 Temmuz gazisine sürpriz
bozdağ, bakan bozdağ,

15 Temmuz darbe girişiminde gazi olan ve aylarca hastanede tedavi görerek sağlığına kavuşan  Avukat Muhammet Taşdemir Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı ziyaret etti.  Taşdemiri makamında ağırlayan Bakan Bozdağ, Taşdemire sürpriz yaparak, Adalet Bakanlığı tarafından basılan ve hastane ziyaretinde çekilen fotoğrafının yer aldığı "15 Temmuz Yüzyılı ihaneti, Yüzyılın zaferi” isimli kitabı hediye etti. Kitabın 200. Sayfasında yer alan kendi fotoğrafını gören Taşdemir ise Bozdağ’a teşekkür etti.

Bozdağ'ın 15 Temmuz gazisi Taşdemir'e "Bu destanı ve bu kitabı yazan sizlersiniz.15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçluyuz."dedi.
Taşdemir’i hastane’de ziyaret etmişti.

Bakan Bozdağ, 15 Temmuz darbe girişiminde köprüde ayağından yaralanarak İstanbul’da özel bir hastanede tedavi altına alınan avukat Taşdemir’i 8 Ekim 2016 tarihinde ziyaret etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...