Tgrt Haber
31 Temmuz 2015 13:10

Bozkır, 'Milletçe bu odaklardan kurtulacağız'

Son günlerde artan terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 'İnşallah bundan Türkiye Cumhuriyeti devleti galip çıkacak ve milletçe bu odakları kurutacağımızdan şüphem yok' dedi.

Bozkır, 'Milletçe bu odaklardan kurtulacağız'
Volkan Bozkır,

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Cahit Altunay, Bakan Bozkır’ı kapıda karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.
“MİLLETÇE BU ODAKLARI KURUTACAĞIMIZDAN ŞÜPHEM YOK”
Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan AB Bakanı Volkan Bozkır, son günlerde artan terör olaylarına değindi. Saldırılarda şehit olan güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet dileyerek başlayan Bakan Bozkır, “Son 10 günde çok sayıda şehit verdik. Ülkemizin bekası ve güvenliği bakımından başlatılan terörle mücadele operasyonlarında şehit olan çok değerli kardeşlerimize, askerlerimize, polislerimize, Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye’nin seçimlerden sonra zayıf bir görünümde olduğunu düşünen dış mihraplar bu saldırıları tevessül ettiler ama Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü bir devlettir ve başındaki hükümet de bir gün bile kalsa alacağı kararları alacak. İnşallah bundan Türkiye Cumhuriyeti devleti galip çıkacak ve milletçe bu odakları kurutacağımızdan şüphem yok. Bu vesile ile şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
“RABBİM BU GİDİŞATIN BİR AN ÖNCE HUZURA DÖNÜŞMESİNİ NASİP ETSİN”
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise, “Milletvekilliğiniz döneminde de teşkilatları yakından takip eden, belediye hizmetleriyle yakından ilgilenen ve bu hizmetlerin temel atmalarında, açılışlarında ve projelerin fikir bazında da ortak olan bir yapınız var. Bu bakımdan ilçem adına size teşekkür ediyorum. Tabi ki bunda sonraki süreç de bizim için kesintisiz devam edecek bir süreç. Biz hizmet için varız bundan sonra da bizi hiçbir şey durdurmayacak bu halk bunu hak ediyor. Rabbim bu gidişatın bir an önce huzura dönüşmesini nasip etsin. Kimsenin burnu kanamasın, hiçbir şehidimiz artık duyulmasın. Hayatını kaybedenlere rahmet diliyoruz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...