Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Aralık 2021 00:23

Brezilya’da 1.3 ton uyuşturucu yakalanan özel jeti işleten firmanın İstanbul’daki merkezine operasyon

Brezilya’da geçtiğimiz ağustos ayında Türkiye merkezli bir firmaya ait olan özel jette ele geçirilen 1 ton 300 kilogram uyuşturucuyla ilgili yapılan soruşturmada firmanın İstanbul’daki merkezine operasyon düzenlendi.

Brezilya’da 1.3 ton uyuşturucu yakalanan özel jeti işleten firmanın İstanbul’daki merkezine operasyon
Brezilya,uyuşturucu,,operasyon,,jet,,firma,,özel jet,

Geçtiğimiz ağustos ayının ilk haftasında Brezilya’da özel bir jette ele geçirilen 1 ton 300 kilogram uyuşturucuyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma başlattığı öğrenildi. Savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında harekete geçen İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin jetin kiralandığı firmanın İstanbul’daki merkezine akşam saatlerinde operasyon düzenlediği öğrenildi. 

GÖZALTINA ALINANLAR VAR

Söz konusu firmanın İstanbul’daki merkezinde arama yapıldığı ve bazı kişilerin “şüpheli“ sıfatıyla gözaltına alındığı iddia edildi.

İSPANYOL UYRUKLU KİŞİLERE KİRAYA VERİLMİŞTİ

Türkiye merkezli bir holdingin bünyesinde faaliyet gösteren özel havayolu şirketine ait jet, bu yılın ortalarında İspanyol uyruklu kişilere kiraya verilmişti. Söz konusu jette Brezilya polisi tarafından ağustos ayı başında yapılan aramada onlarca bavul içerisinde yaklaşık 1,3 ton kokain ele geçirildiği duyurulmuştu. O tarihte yapılan baskında uçaktaki bir İspanyol yolcu ve mürettebat gözaltına alınmıştı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...