Tgrt Haber
09 Şubat 2015 18:02

Bu illerde okullar kar nedeniyle tatil edildi

Türkiye'de etkisini gösteren soğuk hava dalgası sonrasında birçok ilde okullar tatil edildi. İşte o iller...

Bu illerde okullar kar nedeniyle tatil edildi
muş,Kars,Ağrı,Bitlis,Bingöl,Erzurum,Ardahan,Güroymak,Sarıkamış

Yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğü Kars merkezde, ilçelerinde ve köylerinde okullar yarın da tatil edildi. Kars'ın Sarıkamış ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle salı ve çarşamba günleri okullar  tatil edildi.

AĞRI - ELEŞKİRT

Ağrı’nın Eleşkirt ilçe merkezinde ve köylerinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

MUŞ

Yoğun kar yağışı ve tipinin etkili oldu muş merkez ve tüm ilçelerde yarın okullar tatil edildi.

BİNGÖL - KARLIOVA

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 2 gündür etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor. Kar  kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı ilçe merkezinde okul öncesi, ilköğretim  okulları ve liselerde eğitimin 2 gün tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Kar nedeniyle Bingöl-Erzurum karayolu ulaşıma kapanırken, yolda mahsur  kalan bir otobüsteki yolcular karayolları ekipleri tarafından kurtarıldı. Borhane  mevkisinde kara saplanan 2 kamyona ise ulaşmak için ekiplerin çalışması aralıksız  sürüyor.

BİTLİS

Yoğun kar yağışının devam ettiği Bitlis’te Valilik tatil kararı aldı. Bitlis Valiliği, Bitlis merkez ile merkeze bağlı köylerde yarın için ilk, orta ve liselerin tatil edildiğini bildirdi. Bitlis kent merkezindeki kar kalınlığı ise yaklışık 30 santimetreyi buldu.

 Kar yağışı ve olumsuz hava koşullarının etkisini sürdürdüğü  Güroymak'ta da ilçe merkezi ve bağlı köylerde okulların 2 gün süreyle tatil  edildiği, hamile ve engelli kamu personelinin ise idari izinli sayılacağı  bildirildi.

ARDAHAN - GÖLE

Ardahan’da gün boyu etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Göle ilçesinde okullar, yarın için 1 günlüğüne tatil edildi. İlçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...