Tgrt Haber
19 Kasım 2014 09:12

Bu illerde yaşayanlar özellikle dikkat! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, Ankara ve İstanbul başta olmak üzere bazı illerimizde yağış bekleniyor.

Bu illerde yaşayanlar özellikle dikkat! Kuvvetli yağış geliyor
meteoroloji,19 kasım hava durumu,kuvvetli yağış,istanbul ankara,izmir,

Yapılan son değerlendirmelere göre; akşam saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinde, gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ile Bursa, Yalova, Kocaeli ve Manisa çevrelerinde başlayacak yağmur ve sağanak şeklindeki yağışların; Kırklareli çevreleri, Edirne ve Çanakkale'nin güney ilçeleri, Tekirdağ'ın batı ilçeleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile İzmir'in kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı bugün Batı Karadeniz kıyılarında 1 ila 3 derece artarak, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Kuzey Ege'de kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu; sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 18

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak yağışlı 20

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu; akşam saatlerinden sonra kuzey kıyı ilçelerinin; gece saatlerinde ise il genelinin sağanak yağışlı (Yağışların kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli olması tahmin ediliyor.) 22

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 24

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 19

Trabzon: Parçalı bulutlu 19

Erzurum: Parçalı, yer yer çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 8

Diyarbakır: Parçalı bulutlu, sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli 19 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...