Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Aralık 2014 12:56

Bu kadının gözlerini görenler şaşırıyor

Adana'da 8 çocuk annesi 52 yaşındaki İsmet Çiftçi'nin bir gözünün mavi, diğerinin ise kahverengi olması görenleri hayrete düşürüyor.

Bu kadının gözlerini görenler şaşırıyor
adana,göz,renkli göz,

Adana'nın Yüreğir İlçesi'ndeki 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan İsmet Çiftçi, gözlerinin farklı renkte olmasının kendisini başka insanlardan farklı hale getirmediğini ancak şikayetinin de olmadığını söyledi.
Çiftçi, gözlerinin birinin mavi diğerinin ise kahverengi olmasının annesinin kendisine hamile iken yaptığı dua sonucu olduğuna inandığını anlattı.Çiftçi, "Ben doğmadan önce, annem 4 kez hamile kalmış. Bebeklerinin hepsi de ölmüş. Annem, bana hamileyken önünden geçen bir Van kedisine bakıp, 'Allah'ım tek bebeğim yaşasın da şu kedi gibi gözleri olsun' diye dua etmiş. Ben gözlerinin rengi farklı olarak doğmuşum. Benimde 8 çocuğum doğdu. Hiçbiri renkli gözlü değil. Ne de akrabalarımda gözleri farklı renkte olan kimse var" dedi.
Kaynak : DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...