Tgrt Haber
19 Haziran 2015 11:08

Bu kez de caminin kapısını çaldılar

Adana'da daha önce muslukların çalınmaması için pranga yaptırılan caminin bu kez de abdesthanesinin demir kapısını çaldılar.

Bu kez de caminin kapısını çaldılar
cami kapısı, hırsızlık,

Edinilen bilgiye göre, Yüreğir ilçesi, Akıncılar Mahallesi'nde daha önce abdesthanedeki muslukları çalınan Akıncılar Merkez Camii'nde imam Ahmet Karayel, hırsızlara karşı musluklara pranga taktırarak çalınmasını önledi. Ancak sabahleyin camiye gelen Karayel, bu kez de abdesthanenin demir kapısının olmadığını gördü. Kapının menteşelerden sökülüp çıkartılarak çalındığını tespit eden imam polisi arayarak olayı bildirdi. Polis camiye gelerek gerekli incelemeleri yaptıktan sonra zanlı ya da zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
İmam Ahmet Karayel, mahalleye dışarıdan gelen uyuşturucu bağımlılarının hırsızlık yaptığını belirterek, "Daha öncede musluklar çalınıyordu onlara önlem aldık. Ancak bu kez kapıyı çalmışlar, ilk kez böyle bir şey görüyorum. Allah onları ıslah etsin. Vaazlarımızda da hırsızlığın iyi bir şey olmadığını anlatıyoruz ama yine de hırsızlık olayı oluyor. Polis mücadele edip yakalıyor ama yine de bitmiyor" dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...