Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 15:59 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 16:04

Bu kez sağlık çalışanlarından doktora şiddet: Hastayı umursamıyorsun

Kayseri’de ambulansla getirilen bir hastayı umursamadığı iddia edilen doktor, ambulans şoförü ve acil tıp teknisyeni tarafından şiddete uğradı. Darp edilen doktor, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bu kez sağlık çalışanlarından doktora şiddet: Hastayı umursamıyorsun
sağlık çalışanı,doktor,şiddet,kayseri

Kayseri’de bir ambulans şoförü ile acil tıp teknisyeni, ambulansla getirilen hastayı umursamadığı gerekçesiyle doktorla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda 2 sağlık çalışanı, doktoru yaraladı.

‘UMURSAMAZ TAVIR’ İDDİASI

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisinde, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, ambulansla hasta getiren ambulans şoförü ile acil tıp teknisyeni, burada görevli doktor B.K. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine 2 sağlık çalışanı, 'umursamaz tavır' sergilediğini iddia ettikleri doktora saldırdı. Çıkan kavga araya giren jandarma ve polis ekipleri tarafından yatıştırılırken, yaralanan doktorun da çalıştığı hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...