Tgrt Haber
20 Ağustos 2021 15:18

İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de bir televizyon kanalında katıldığı programın ardından, henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından darp edildi. Saldırının ardından şüpheli yaya olarak kaçarken Kavuncu da yumruklar sebebiyle yaralandı.

İYİ Partili Buğra Kavuncu'ya yumruklu saldırı
iyi parti,buğra kavuncu,saldırı,darp

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir programın ardından henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, Kavuncu, Bakırköy'de katıldığı bir televizyon programının ardından çıkışta bir kişi tarafından darbedildi. Kavuncu, yumruklu saldırının ardından yere düşerken, saldırgan yaya olarak kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

KAVUNCU'DAN İLK AÇIKILAMA

Saldırının ardından konuya ilişkin açıklamada bulunan İYİ Partili Kavuncu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İpek hanımla yaklaşık bir saat süren bir canlı yayınımız vardı. Alçakça bir saldırı. Kaçtı tabii. Arkadaşlarımız yakalamak için çaba gösterdiler. Münferit bir hadise olarak değerlendirmekten çok bu iklimin nasıl olşutuğuna bakmak lazım."

"Naif bir insanım yapı olarak. Zaman zaman arkadaşlarımız eleştirmiştir. Korumalarım vardı. O korumaları da biz talep etmemiştik. Açıklanmayan bir sebeple de korumalarımız alındı. Yerel seçimlerden sonra. Bunlar daha iyi günleriniz lafının bir Cumhurbaşkanı tarafından söylendikten sonra nelere yol açacağı düşünülmeli."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...