Tgrt Haber
15 May 2021 10:17

Bugün hava nasıl olacak? 15 Mayıs 2021 yurt genelinde hava durumu

Meteoroloji'den 3 il için uyarı yapıldı. Öğle saatlerine dikkat.

Bugün hava nasıl olacak? 15 Mayıs 2021 yurt genelinde hava durumu
meteoroloji,,hava durumu,,son dakika,

Bugün hava nasıl olacak? 15 Mayıs 2021 hava durumu...Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak olacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ ÖĞLE SAATLERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın parçalı ve az bulutlu, zamanla parçalı çok bulutlu geçeceği bölgede, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili olacak. Sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar güneyden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. Gece en düşük hava sıcaklığı Kars'ta 6, Ağrı'da 7, Erzurum ve Ardahan'da 8, Erzincan'da 11, Tunceli'de 12, Iğdır'da 14 derece kaydedildi. Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklıkların ise Tunceli'de 34, Iğdır'da 31, Erzincan'da 30, Erzurum, Ağrı ve Ardahan'da 25, Kars'ta 24 derece olması bekleniyor.

METEOROLOJİ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ İÇİN TIKLAYIN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...