Tgrt Haber
11 Eylül 2015 13:53

Bugünkü saldırıyı yapan PKK'lıların eşgali belirlendi!

Diyarbakır Valiliği, PKK’lıların kent merkezinde polis memurları ile vatandaşların bulunduğu çorbacıya yönelik düzenlediği silahlı saldırıda 1 çalışanın öldüğünü, 3’ü polis toplam 5 kişinin yaralandığını ve saldırıdan sonra kaçan PKK’lıların eşkallerinin saptandığını açıkladı.

Bugünkü saldırıyı yapan PKK'lıların eşgali belirlendi!
pkk,saldırı,diyarbakır,çorbacı,

Valilik açıklamasında şöyle denildi: "Yenişehir İlçesi’nde 11.09.2015 günü sabah saatlerinde ihtiyaç gidermek için lokantada bulunan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü önleyici ekiplerinde görevli polislere yönelik silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırı esnasında 3 polis memuru ile lokantada bulunan 3 vatandaşımız yaralanmış, yaralılardan Ş.S. isimli vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Hastaneye kaldırılan yaralı polis memurlarının ve vatandaşlarımızın tedavileri ise devam etmektedir. Saldırıyı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan terör örgütü mensuplarının eşkali belirlenmiş, yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalara başlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
POLİSLERE ÇORBA SERVİSİ YAPIYORDU
PKK saldırısında yaşamını yitiren 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır’ın çorbacıda garson olduğu ve saldırı sırasında polislere servis yaptığı belirtildi. Bir ay önce askerden geldiği belirtilen Sanır’ın akrabası olan çorbacıda işe başladığı öğrenildi. Başına aldığı 2 kurşunla hayatını kaybeden Şeyhmus Sanır’ın cesedi otopsi için Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.. Sanır’ın yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...