Tgrt Haber
10 Kasım 2014 19:41

Bülent Arınç'tan Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar

Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası açıklama yaptı.

Bülent Arınç'tan Bakanlar Kurulu sonrası önemli açıklamalar
bakanlar kurulu, bülent arınç, açıklama,

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 6 saat 20 dakika sürdü. Bakanlar Kurulu sonrası hükümet sözcüsü Bülent Arınç gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Arınç'ın açıklamalarından satırbaşları: Üzücü olaylar yaşandı. Danıştay 6. Dairesi'nin verdiği karara ilişkin Greenpeace'in üyeleri için, 2 karar alındı. 3573 sayılı kanuna göre karar alındı. Karar, bu tür termik santrallerin belli bir uzaklıkta olması konusunda, yapılmaması konusunda yürütmeyi durdurma kararıdır. 2 ay içinde esastan uymak zorundadır. Biz burada taraf değiliz. Taraf bir şirkettir. Şirket gereğini yerine getirecektir. Biz bunu takip etmekle görevliyiz.
ZEYTİNLİKTE İSPANYA'YI GEÇTİK
Türkiye'de bazı bölgeler Hükümet'in verdiği teşviklerle dağ taş zeytin ağacı dolmuştur. İspanya'nın da önüne geçtik. Ama Türkiye'nin enerjiye de ihtiyacı vardır. Doğanın korunması ve enerjiye olan ihtiyaç arasındaki dengeyi kurallara bağlamak gerekiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...