Tgrt Haber
13 Ocak 2022 12:22

Bülent Ersoy'un Anıtkabir'deki görüntüsüne bakanlıktan inceleme

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), sanatçı Bülent Ersoy'un Anıtkabir'i ziyareti sırasında üniformalı bir subayın kendisine şemsiye tutmasıyla ilgili harekete geçti. Bakanlık, tepki çeken görüntüler hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bülent Ersoy'un Anıtkabir'deki görüntüsüne bakanlıktan inceleme
BÜLENT ERSOY,ANITKABİR

Bir süredir rahatsız olduğu konuşulan Türk Sanat Müziği'nin ünlü sanatçılarından Bülent Ersoy Anıtkabir'i ziyaret etti. Tekerlekli sandalye ile Anıtkabir'e gelen Ersoy'a yağmurlu havada üniformalı bir subay şemsiye tutmuştu. 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜYE BAKANLIKTAN İNCELEME

Sosyal medyada büyük tepki çeken görüntüler için harekete geçildi. Milli Savunma Bakanlığı, Anıtkabir ziyareti sırasında sanatçı Bülent Ersoy'a üniformalı bir subayın şemsiye tutarak eşlik ettiği görüntülerle ilgili inceleme başlattı.

SAYGI DURUŞUNDA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda, Anıtkabir ziyaretine tekerlekli sandalye ile gelen Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalktığı görülüyor.

Bülent Ersoy'un Anıtkabir'deki görüntüsüne bakanlıktan inceleme

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...