Tgrt Haber
31 May 2022 12:21 - Güncelleme : 31 May 2022 13:28

Bülent Öz kimdir? Çan Belediye Başkanı Bülent Öz neden gözaltına alındı, hangi partiden?

"Bülent Öz kimdir? Çan Belediye Başkanı Bülent Öz neden gözaltına alındı? Bülent Öz hangi partiden?" soruları yaşanan son dakika gözaltından sonra vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çanakkale ilinin Çan ilçesi Belediye Başkanı Bülent Öz ve belediye çalışanı 3 kişi İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
Bülent Öz kimdir? Çan Belediye Başkanı Bülent Öz neden gözaltına alındı, hangi partiden?
,belediye,gözaltı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz'ün gözaltına alınmasının adından vatandaşlar tarafından "Bülent Öz kimdir? Çan Belediye Başkanı Bülent Öz neden gözaltına alındı, hangi partiden?" soruları gündeme geldi. Geniş ses getiren flaş gözaltından sonra Bülent Öz'ün kim olduğu ve neden gözaltına alındığı ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte yaşanan flaş gelişmenin detayları…

ÇAN BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT ÖZ NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Çan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ö.E. isimli kişinin şikayeti üzerine belediyeden ihale alan firma sahiplerinden rüşvet alındığı ve irtikap suçu işlendiği iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri bu sabah operasyon düzenledi. Operasyonda Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ile Belediye İnsan Kaynakları Müdürü Ş.U. ve Belediye Mali Hizmetler Müdürü A.Y. ve firma çalışanı R.A. gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi aranıyor.

BÜLENT ÖZ KİMDİR?

Bülent Öz 8 Ekim 1972 tarihinde Çanakkale'nin Çan ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Çan Atatürk İlkokulunda, orta öğrenimini Çan Ortaokulunda ve liseyi İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde tamamlayan Bülent Öz, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünü bitirmiştir.

Bülent Öz kimdir? Çan Belediye Başkanı Bülent Öz neden gözaltına alındı, hangi partiden?

Çan Belediye başkanı olan Bülent Öz, CHP'de siyaset hayatına devam ediyor. Bülent Öz Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale milletvekili olarak meclise girmiştir.

TBMM Dilekçe Komisyonu Cumhuriyet Halk Partisi Grubu Sözcülüğü yapmıştır. 2019 yerel seçimlerinde Çan belediye başkanı seçildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...