Tgrt Haber
20 Mart 2014 17:49

Burak Can Karamanoğlu için mevlit okutulacak

Berkin Elvan'ın cenaze töreninin ardından, yapılan gösteriler sırasında Beyoğlu'nda DHKP-C tarafından silahla vurularak hayatını kaybeden Burak Can Karamanoğlu için mevlit okutulacak.

Burak Can Karamanoğlu için mevlit okutulacak
Okçular Tekkesi, mevlit, cenaze, Burak Can Karamanoğlu, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Geçtiğimiz hafta İstanbul'da Berkin Elvan olaylarında silahla vurularak öldürülen BurakCanKaramanoğlu, memleketi Giresun'un Alucra ilçesinde son yolcuğuna uğurlanmıştı. Burak Can Karamanoğlu için İstanbul'da geniş katılımlı mevlit okutulacak. 22 Mart Cumartesi günü 15.30'da başlayacak mevlit programına herkes davet edildi. Özellikle Facebook'da duyurulan mevlit için şu açıklama yapıldı:
"Değerli arkadaşlar. Şehit Burak Can kardeşimizin Mevlit programı Okçular Tekkesi'nde icra edilecektir. Trafik ve gündelik Hayatı etkilememesi adına Okçular Tekkesi yapılan istişareler sonunda karara bağlanmıştır. Katılımın yoğun olması sebebiyle yer ve kullanım açısından uygun görülmüştür sayfamızda detaylı bilgilendirme yapılacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...