Tgrt Haber
02 Mart 2014 21:50

Burak Yılmaz, 'Bu ligde nasıl penaltı verildiğini biliyoruz'

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ın ÇaykurRizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz, 'Bu ligde nasıl penaltı verildiğini biliyoruz'
Burak Yılmaz,galatasaray,ÇaykurRizespor

Yayıncı kuruluşa açıklama yapan Burak Yılmaz, maçın son dakikalarında yüzüne gelen cisim hakkında konuşurken, "Kendimi yere atmış da olabilirim. Zaten görüldü çok açık şekilde" diyerek kendisini "yere atlıyor" diye suçlayanlara imalı bir yanıt verdi. Karşılaşmayı değerlendiren golcü oyuncu, "Yoğun bir ortamdan çıktık. Takım olarak yorgunluk vardı. Kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok üzgünüz. Kazanmayı çok istiyorduk. Benim ilk devre bir pozisyonum var, kafa vurduğum pozisyon. Bence yüzde yüz penaltı. Burada çıkıp velveleye vermek istemiyorum programı. Nasıl penaltılar verildiğini biliyoruz bu ligde" ifadelerini kullandı.
EMEK HIRSIZI DİYORLAR...
Kazanmaları gereken bir maç olduğunu söyleyen Burak, "Bugün kazanmamız gerekiyordu. Belki biraz güçsüzdük, yorgunluk vardı ama maçı kazanacak gerekli pozisyonları da bulmuştuk. Önümüzdeki maçlara bakacağız" şeklinde konuştu. Galatasaraylı yıldız son olarak kendisini eleştiren insanların insafızca davrandığını dile getirirken sözlerini şöyle noktaladı; "Sürekli Burak kendini ere atıyor, emek hırsızı diyorlar. Belki o pozisyonda da atmışımdır. Olayı kişiselleştirmemem lazım. En ağır eleştirileri ben alıyorum bu ülkede. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor. Ben her zaman takımımım için oynarım. Kişisel başarım umrumda değildir. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Hepsine çok kırgınım. Eğer ben bugün yanlış bir hareket yapmış olsaydım çok farklı olurdu. "
YÜZENE YABANCI MADDE GELEN BURAK'IN SON HALİ:

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...