Tgrt Haber
28 Haziran 2014 11:08

Bursa'da kan donduran olay! Başı vücudundan ayrı bulundu

Bursa'da bir aydan beri kayıp olan zihinsel engelli bir adamın cesedi gölet kenarında başı gövdesinden ayrı bir şekilde bulundu.

Bursa'da kan donduran olay! Başı vücudundan ayrı bulundu
bursa cinayet, bursa ceset, parçalanmış ceset,,

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir aydan beri kayıp olan zihinsel engelli adamın cesedi köylüler tarafından İnegöl'e bağlı Hamzabey Mahallesi yakınlarında Boğazköy Barajının kenarında bulundu. Cesedi tanınmayacak hale gelen adamın başı ise vücudundan yaklaşık iki metre ileride bulundu. Cesedi yabani hayvanların parçaladığı tahmin edilirken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
Edinilen bilgilere göre, İnegöl'e bağlı Olukman Mahallesi (Köyü) nüfusuna kayıtlı olup, Tugutalp Mahallesinde ikamet eden 55 yaşındaki zihinsel engelli Hayrettin Bayram, yaklaşık bir aydan beri kayıptı. Ailesi tarafından İnegöl emniyetine kayıp başvurusu yapılan zihinsel engelli adam, bütün aramalara rağmen bulunamazken, Boğazköy Barajı yakınındaki tarlasına ot biçmeye giden İnegöl'e bağlı Hamzabey Mahallesi sakinleri, tarlalarının hemen yanında cesede rastladılar.
BAŞI VÜCUDUNDAN AYRI BULUNDU
Tarla sahipleri olayı hemen jandarma ekiplerine bildirirken, ekipler, cesedin bulunduğu yerin yolunun çamurlu ve bataklık olması nedeniyle araçlarla belirtilen yere gidemeyince, devreye traktörler girdi. Traktör ile cesedin bulunduğu bölgeye giden Jandarma ekipleri ve Savcı, başı vücudundan ayrı olan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Gece karanlığında yapılan araştırma da cesedin başı, vücut kısmının yaklaşık iki metre ilerisinde bulundu. Yabani hayvanlar tarafından parçalandığı tahmin edilen ceset, gerekli incelemenin ardından getirilen tabuta koyularak traktör römorkunda Hamzabey mahallesine kadar getirildi. Cesedin üzerinde zihinsel engelli olduğunu belirten not çıktı. Burada römorktan indirilen ceset, İnegöl Belediyesine ait Cenaze aracına koyularak İnegöl Devlet Hastanesi morguna getirildi.
YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
İnegöl Devlet Hastanesi morgunun önüne gelen 3 çocuk babası Hayrettin Bayram'ın yakınları gözyaşı döktü. Olay yerinde ve ceset üzerinde gerekli incelemeleri yapan Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
İKİ AY ÖNCE EVİ YANMIŞTI
Öte yandan, cesedi bulunan adamın evinde iki ay önce yangın çıkmış, zihinsel engelli adam yanmaktan komşularının sayesinde kurtulmuştu. Turgutalp Mahallesi Arslan sokakta çıkan yangında maddi hasar oluşurken mahalle sakinleri çevreye rahatsızlık verdiğini iddia ettikleri ev sahibi ile ilgili yetkililere defalarca müracaatta bulunduklarını, ancak bir sonuç alamadıklarını söylemişlerdi. Yangının ardından ortaya çıkan manzara ise yürekleri burktu. Evin içerisinde rastgele atılmış eşyalar ve çöp evi andıran görüntüler yansımıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen 55 yaşındaki Hayrettin Bayram'ın eşinden ve çocuklarından ayrı yaşadığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...