Tgrt Haber
10 Mart 2017 13:56

Büyükçekmece'de düşen helikopterin ait olduğu Kuğu Havacılık'tan açıklama

İstanbul'da Büyükçekmece'de düşen helikopterin ait olduğu Kuğu Havacılık'tan açıklama yapıldı. Genel Müdür Gürcan Mallı, helikopterin kalkış saatini, güzergahını ve uçuş ekibi ile yolcuların bilgilerini paylaştı.

Büyükçekmece'de düşen helikopterin ait olduğu Kuğu Havacılık'tan açıklama
helikopter, istanbul, kuğu havacılık

Kuğu Havacılık ve Turizm AŞ Genel Müdürü Gürcan Mallı, İstanbul Büyükçekmece'deki helikopter kazasına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Kuğu Havacılık Genel Müdürü Mallı açıklamada şunları ifade etti:

"Kuğu Havacılık bünyesinde operasyon yapmakta olan TC-HEZ kuyruk numaralı 2008 üretim tarihli Skorsky S76 C++ tipli helikopterimiz İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Eskişehir Bozüyük seferini yapmak üzere saat 11.20’de kalkış yapmıştır.

Kalkıştan kısa bir süre sonra helikopterimizin Beylikdüzü mevkiinde maalesef kaza kırıma uğradığı haberi tarafımıza ulaşmıştır.

Helikopterimizde uçuş ekibinden 2 kişi ve 5 yolcu bulunmaktadır.

Uçuş ekibi Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut, yolcu isimleri ise Salim Özen, Aleksandr Vanin, Igor Kochergin, Luidmila Chuprova, Elena Badragan."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...