Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2017 11:43

Büyükşehir zabıta timleri sahillerde

Büyükşehir zabıtası plaj mesaisinde

Büyükşehir zabıta timleri sahillerde
büyükşehir belediyesi,,mesai deniz,,zabıta deniz

Adana Büyükşehir Belediyesi, tatilcilerin gözdesi Yumurtalık’ta temiz denizin sembolü Mavi Bayrak ödüllü Ayas Belediye Plajı ve ilçe merkezinde denetimlerini yoğunlaştırdı. Yerli ve yabancı turistlerin denize girip, güneşlendiği alanları seyyar satıcılardan arındıran zabıta timleri, kaldırımları işgal eden esnafı uyardı, yaya yollarına park eden taşıtlara ceza kesti.

Plajda seyyara geçit yok
Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı’nın 33 kritere göre yaptığı değerlendirmelerde üst üste 3’üncü kez Mavi Bayrak ödülü kazanan Yumurtalık Ayas Belediye Plajı ve çevresinde yerli, yabancı turistlerin huzur ve güven içinde tatil yapması için denetim mesaisini sıklaştırdı. Büyükşehir zabıta timleri, vatandaşların denize girip, güneşlendiği kumsalda tezgah açan seyyar satıcıları uyarıp, plajın arka kısımlarına taşınmasını sağladı. İlçe merkezinde işyerlerini denetleyen zabıtalar, kaldırımlara tezgah, masa ve sandalyeler atarak yaya geçişini engelleyen esnafı uyardı. Zabıta timleri, yaya yollarına park eden taşıtlara para cezası uyguladı.

İşgalde ısrar edene ceza yağacak
Halk sağlığını ve kent düzenini korumaya yönelik çalışma yürüten Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, denetimlerin kısa aralıklarla yineleneceğini belirtti. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşların geçişini zorlaştıran, yapılan uyarıları dikkate almayan işyerlerine para ve kapatma cezası uygulanacağını, kaldırım işgalinde ısrarcı olan işyerlerinin ruhsatlarının iptal edileceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...