Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Eylül 2016 17:12

Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında açıklama geldi!

Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında doktorundan açıklama geldi. Attan düşerek yaralanan Çağdaş Onur Öztürk bugün ameliyat olacağı öğrenildi.. Sert düşme sonrası Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı.

Çağdaş Onur Öztürk'ün sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Çağdaş Onur Öztürk&tt2;ün sağlık durumu, ünlü oyuncu,

Kuzey Güney, Sakarya Fırat ve Kış Güneşi gibi dizilerde yer alan oyuncu Çağdaş Onur Öztürk yeni sezonda kadrosuna dahil olduğu dönem dizisi “Diriliş Ertuğrul”daki rolü için aldığı binicilik eğitimi sırasında attan düştü. Ünlü oyuncunun dün Şile yakınlarındaki bir binicilik tesisindeki çalışması sırasında atın mıcırlı alanda hızlanması sonucu düştüğü öğrenildi. Sert düşme sonrası Öztürk’ün elmacık kemiği, köprücük kemiği ve bileği kırıldı. Ümraniye Devlet Hastanesi’nin Acil Servisi’ne kaldırılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen oyuncu acılarını hissetmemesi için uyutuldu. Öztürk, eşinin verdiği imzalı izinle Maslak'ta özel bir hastaneye nakledilerek ameliyata alınacak. 

HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Binicilik çalışmaları sırasında attan düşerek yaralanan Acıbadem Maslak Hastanesi’ne getirilen Çağdaş Onur Öztürk bugün ameliyat olacak.

Öztürk'ün sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek şunları söyledi: “Acıbadem Maslak Hastanesi’ne getirilen sanatçı Çağdaş Onur Öztürk’e yapılan tıbbi değerlendirme sonucunda, elmacık kemiğinde, kol kemiğinde ve el bilek kemiğinde kırıklar saptanmıştır. Bugün öğleden sonra, kırıklar için Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı/Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Metin Uzun ve Estetik, Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Yazar tarafından operasyon planlanmaktadır. Ameliyat sonrası tedavisine kısa bir süre daha hastanemizde devam edilecektir. Sanatçımızın hayati bir riski bulunmamaktadır"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...