Tgrt Haber
18 May 2022 13:19 - Güncelleme : 18 May 2022 14:05

Cahit Özkan'dan iddialara fotoğraflı cevap: Sıkı dostlar arasına kimse giremez

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, BAE ile ilgili açıklamalarında sonra partisiyle arasının açıldığı iddialarına sosyal medya hesabından fotoğrafla cevap verdi. Ömer Çelik ile aynı karede olduğu fotoğrafı paylaşan Özkan, "Sıkı dostlar arasına kimse giremez" ifadelerini kullandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
Cahit Özkan'dan iddialara fotoğraflı cevap: Sıkı dostlar arasına kimse giremez
AK Parti,YouTube,Cahit Özkan,Ömer Çelik

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Armağan Çağlayan’ın YouTube programında, BAE ve Türkiye ile Avrupa arasındaki kira kıyaslaması ile ilgili yaptığı açıklamalar gündeme oturmuştu.

Ömer Çelik, Özkan'ın BAE ile ilgili kullandığı ifadelerin partinin düşüncesini yansıtmadığını söylemişti. Bu gelişmelerden sonra bazı yayın organları ve sosyal medyada Özkan'ın partisiyle arasının açıldığı iddia edilmişti.

"SIKI DOSLAR ARASINA KİMSE GİREMEZ"

Gündemde yer alan bu iddialar üzerine sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan Özkan, iddialara 'fotoğraflı' cevap verdi. Ömer Çelik ile aynı karede yer aldığı fotoğrafı paylaşan Özkan, "Sıkı dostlar arasına kimse giremez" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/avcahitozkan/status/1526864466809430017

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...