Tgrt Haber
03 Aralık 2014 12:50

Çamaşır makinesi bomba gibi patladı

Manisa'nın Selendi ilçesinde, bir evde patlayan çamaşır makinesi yangına neden olurken, evde bulunan üç kişi canını zor kurtardı.

Çamaşır makinesi bomba gibi patladı
çamaşır makinası,yangın,patlayıcı,

Edinilen bilgiye göre, olay sabah saatlerinde Selendi ilçesi Yeni Cami mahallesinde bir evde meydana geldi. 55 yaşındaki Emine Erin, çamaşır makinesine çamaşırları attıktan sonra oturma odasına geçti. Evin mutfağında bulunan çamaşır makinesi bir anda büyük bir gürültüyle patladı. Şiddetli patlama sonucu evde yangın çıktı. O sırada evde bulunan üç kişi kendini sokağa atarak canını zor kurtardı. Aile itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede söndürdü. Facianın eşiğinden dönülen olayda, ölen ya da yaralanan olmadı. Çıkan yangında, evin bir bölümü kullanılamaz hale gelirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...