Tgrt Haber
11 Kasım 2021 22:00

Çamlıca Kulesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunu fotoğrafladılar! İsrailli karı koca gözaltına alındı

İstanbul’daki Çamlıca Kulesi’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunu fotoğrafladığı iddia edilen İsrail uyruklu karı koca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çamlıca Kulesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konutunu fotoğrafladılar! İsrailli karı koca gözaltına alındı
Çamlıca Kulesi,Cumhurbaşkanı Erdoğan,israilli çift,fotoğraf

Yeni yapılan ve geçtiğimiz yıl faaliyete geçen Çamlıca Kulesi’nde ilginç bir olay yaşandı. Dün Çamlıca Kulesi’nin restoran bölümüne gelen İsrailli N.O. ve M.O. adlı evli çiftin, kule penceresinden çevrenin fotoğraf ve videolarını çektikleri ileri sürüldü. Çekim sırasında kendi aralarında konuşan karı-kocanın kayıt yaptıkları sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın evini çektiklerini duyduğu öne süren bir kule görevlisi durumu polis ekiplerine bildirdi. 

İSRAİLLİ ÇİFT GÖZALTINA ALINDI

Cumhurbaşkanlığı Koruma birimleri harekete geçiren olayın ardından İstanbul Terörle Mücadele polisi İsrailli çifti gözaltına alındı. Gözaltına alınan çiftin ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından savcılığa sevk edilmesi bekleniyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...