Tgrt Haber
30 Aralık 2021 10:17

Son dakika! Samuray kılıçlı cani Can Göktuğ Boz hakkındaki iddianame kabul edildi

Son dakika haberi: Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi, mimar Başak Cengiz'in samuray kılıcıyla katledilmesiyle ilgili hazırlanan iddianameyi kabul etti. İlk duruşmanın 25 Şubat'ta yapılacağı öğrenilirken olaya şahit olan bir kişinin de ifadesine ulaşıldı. Tanık, Cengiz'in çığlıklarını duyunca olay yerine gittiğini ancak saldırganın kendisine, 'Gelme sana da salarım' dediğini söyledi.

Son dakika! Samuray kılıçlı cani Can Göktuğ Boz hakkındaki iddianame kabul edildi
başak cengiz,samuray kılıcı,can göktuğ boz

Mimar Başak Cengiz'in İstanbul'da iş çıkışı Can Göktuğ Boz tarafından samuray kılıcıyla katledilmesine ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Anadolu 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nin kabul ettiği soruşturmada ilk duruşma ise 25 Şubat'ta yapılacak.

Sanık Can Göktuğ Boz'un "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet, "silahla tehdit" suçundan 2 yıldan 5 yıla, "ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletleri satın alma, taşıma veya bulundurma" suçundan da 6 aydan 1 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

"YAKLAŞMA SANA DA SAPLARIM"

Öte yandan dosyada, olaya tanık olan mağdur Kaan Ağca'nın da ifadesi yer aldı. Sabah'ın haberine göre, spor salonuna gitmek için yürüdüğü esnada bir kadının çığlıklarını ve "imdat" sesini duyduğunu söyleyen Ağca, "Sese doğru koştum. Elinde kılıç olan bir erkek ile yerde kanlar içinde yatan kadını ve ona kılıcı sokup çıkardığını gördüm" dedi. Cani adamın kendisine "yaklaşma sana da saplarım" dediğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...