Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 Ekim 2019 19:11

Çanakkale'de korkutan deprem!

Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı son dakika bilgisine göre merkez üssü Çanakkale'nin Biga ilçesi olan 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Çanakkale'de korkutan deprem!
çanakkale

AFAD Deprem Dairesi'nin geçtiği verilere göre Çanakkale'nin Biga ilçesinde meydana gelen 3,5 büyüklüğündeki deprem saat 18:54'te oldu. . Sarsıntı yerin 5,6 km altında gerçekleşti.

KANDİLLİ DEPREMİ 3.7 OLARAK AÇIKLADI

Kandilli Rasathane ise depremin büyüklüğünü 3.7 olarak açıkladı. Deprem çevre ilçelerden de hissedildi.

Çanakkale'de korkutan deprem!

DÜN AKDENİZ AÇIKLARINDA DA DEPREM OLMUŞTU

Dün Akdeniz'de 5,0 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiş ve İzmir, Antalya ve Muğla'da hissedilmişti. Avrupa-Akdeniz Sismoloji Merkezi depremin büyüklüğünü 5,3 olarak açıklarken; Kandilli Rasathanesi 5,1 ve AFAD ise 5,0 olarak duyurmuştu.

Deprem, Yunan Adaları başta olmak üzere İzmir, Antalya ve Muğla gibi çevre illerde de hissedilmişti. Muğla'nın Seydikemer, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz ve Marmaris ilçeleri, depremi en çok hisseden bölgeler olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...