Tgrt Haber
29 Temmuz 2022 16:44 - Güncelleme : 29 Temmuz 2022 16:57

Cani anneyi gizli kamera deşifre etti! 7 yaşındaki çocuğunu dinlene dinlene dövdü

Sivas’ta boşandığı eşinin çocuklarına şiddet uyguladığını düşünen bir baba, eve yerleştirdiği gizli kamera ile vahşeti gözler önüne serdi. 7 yaşındaki çocuğunu kardeşinin gözleri önünde, dinlene dinlene dakikalarca döven cani anne gözaltına alındı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
şiddet,sivas,çocuk istismarı

Sivas’ta çocuklarına şiddet uyguladığını düşündüğü eşinin evine gizli kamera yerleştiren bir baba, dehşet veren anları kayıt altına aldı. 7 yaşındaki kızını dakikalarca elleriyle ve terlikle döven, yere fırlatan, koltuktan aşağı atan ve defalarca kafasına vuran cani anne gözaltına alındı. 2 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğun ise koruma altına alındığı öğrenildi.

KAN DONDURAN GÖRÜNTÜLER KAMERADA

Kent merkezinde meydana gelen olayda, baba Furkan Y. Çocuklarının yaklaşık 10 ay önce boşandığı eşi E.Y. tarafından darp edildiğini düşünerek eve güvenlik kamerası yerleştirdi. Anne 2 yaşındaki çocuğu Ö.E.Y’nin gözleri önünde 7 yaşındaki çocuğu A.A.Y’yi acımazsızca dövdü. Annenin çocuğunu dövdüğü anlar eve yerleştirilen kameraya yansıdı.

ANNE GÖZALTINDA, ÇOCUKLAR DEVLET KORUMASINDA

Görüntülerde annenin çocuğuna bağırıp tokat attığı, saçından çektiği, tekmelediği ve sırtını yumrukladığı görüldü. Çocuklarının dövüldüğünü kamera kaydıyla ispatlayan baba savcılığa suç duyurusunda bulundu. Anne Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına aldı. Çocukların ise koruma altına alındığı öğrenildi.

“ÇOCUĞUN ELLERİNİ AYAKLARINI BAĞLAMIŞTI”

Baba Furkan Y., çocuğunun ellerinin bağlı olduğunu söyleyerek, "Olay komşuların ihbarı üzerine oldu. Evde kamera kaydımız vardı. Ben bunu daha sonra izleme kararı aldım. Sonrasında kamera kayıtlarını izleyince bizzat savcılığa suç duyurusunda bulundum. Biz evlenmeden önce de şiddet durumları vardı ama bu boyutta değildi. Bir gün beni çağırdılar acil bir durumda. Ben de iş saatinde apar topar gittim. Baktım çocuğun elleri ayakları bağlanmıştı. Çocuğu o anda kurtardık. Daha sonra evimize kamera koyma kararı aldık.” Dedi.

“PSKOLOJİ İLAÇLARI KULLANIYOR”

Eski eşinin psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyen baba Furkan Y., “İlaç kullanıyordu. Bu durumu tetikledi tabi. Çocuklarım şu an iyi. Velayet için davamızı açtık. Yaklaşık 10 ay oldu boşanalı" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...