Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 May 2014 10:06

Canlı yayında bu da oldu

Ana haber spikeri Gülsevil Karakuş (28) ve aynı televizyonda program yapımcılığı yapan Cemil Duymaz (38) en mutlu günlerini farklı kılmak istedi.

Canlı yayında bu da oldu
canlı yayın,ana haber spikeri,düğün,gelinlik,sunmak,

Düğünlerinin hafta sonu yapılacak olmasından dolayı Gülsevil Karakuş her hafta sonu haberlerini sunmak için geçtiği kamera karşısına bu sefer gelinliği ile çıktı. Kendisiyle ilgili iki haberi anons eden Karakuş daha sonra ekranlara veda ettiğini söyledi. Daha sonra yine canlı yayında nikah kıyıldı. Bu sırada nikah şahidi Mecnun Serdar Güleçyüz'ün canlı yayında 'Bu nikah kıyılamaz' esprisi gülüşmelere neden oldu. Canlı yayında nikahın ardından haber bülteni stüdyodan sunulmaya devam ediyor.  Düğünde haber sunma fikrinin eşine ait olduğunu söyleyen gelin Gülsevil Karakuş; “Aslında bu tamamen şakaydı. Düğünümüzün bugün olacağı belliydi ben hafta sonu haber spikeri olduğum için, canlı yayınım nedeniyle düğünüme yetişemeyebilirim demiştim. Cemil beyde, 'haberleri düğünden sunarız'demişti. Yani tamamen Cemil beyin fikriydi" dedi.  Damat Cemil Duymaz ise; “Beraber aldığımız bir karardı. Farklı bir şey yapmak istedik diyemem, sadece mutluluğumuzu bizi seyreden insanlarla paylaşmak istedik. İnşallah herkes bizim gibi mutlu olur ve herkes bizim gibi yürekten gülümser. Darısı bekar olan medya mensuplarının başına” diye konuştu. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...