Tgrt Haber
08 Temmuz 2022 11:28 - Güncelleme : 08 Temmuz 2022 11:49

Çarşaflı kadınları çeken tıbbi sekreterden çirkin ifadeler! Valilik talimatıyla soruşturma açıldı, açığa alındı

Sakarya'da çarşaflı üç kadının görüntülerini izinsiz olarak kayda alan ve "Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum" ifadeleri kullanan hastane çalışanı tıbbi sekreter açığa alındı.

Çarşaflı kadınları çeken tıbbi sekreterden çirkin ifadeler! Valilik talimatıyla soruşturma açıldı, açığa alındı
Sakarya,çarşaflı,tıbbi sekreter,paylaşım,soruşturma

Sakarya'da Sapanca İlçe Devlet Hastanesinde çalışan bir tıbbi sekreter Buket G., sosyal medya hesabı üzerinden tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Tıbbi sekreter Buket G. hastane bahçesinde bulunan banklarda oturan 3 tane çarşaflı kadını izinsiz şekilde kayda aldı. Buket G. o anları sosyal medya hesabından paylaşırken, "Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum" ifadelerini kullandı.

TIBBİ SEKRETER AÇIĞA ALINDI

Sosyal medyada tepki toplayan paylaşım sonrası Buket G. hakkında ‘Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama Suçu’ çerçevesinde soruşturma başlatıldı. Hakkında soruşturma başlatılan tıbbi sekreterin, Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın verdiği talimat neticesinde açığa alındığı öğrenildi.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...