Tgrt Haber
12 Nisan 2017 21:59

Çelik: Milleti denize dökmekten bahsedenler sandıkta silinecek

AB Bakanı ve Başmüzakereci Çelik, "İnşallah gördüğüm bu manzara bana gösteriyor ki Adana'da güçlü bir 'evet' çıkacak ve milletimizi denize dökmekten bahsedenler sandıkta silinip gidecek." dedi.

Çelik: Milleti denize dökmekten bahsedenler sandıkta silinecek
bakan çelik, millet,

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi'nde düzenlenen "halkla buluşma" etkinliğinde yaptığı konuşmada, halk oylamasının yapılacağı 16 Nisan'a çok az zaman kaldığını, demokrasinin mührünü sandıklara güçlü şekilde vuracaklarını söyledi.

Referandum öncesinde kimin ne söylediğinin açıkça ortaya çıktığını ifade eden Çelik, "Gördük ki birileri milli iradenin tecelli etmesinden hoşlanmıyor. Geçmişte yaşananlardan hala ders almamışlar, hala milleti denize dökmekten bahsediyorlar. İnşallah gördüğüm bu manzara bana gösteriyor ki Adana'da güçlü bir 'evet' çıkacak ve milletimizi denize dökmekten bahsedenler sandıkta silinip gidecek." diye konuştu.

Çelik, millet ve devlet için iyi bir şey yapılmaya çalışıldığında hemen rejim krizi çıkarıldığını anlattı.

"Türkiye kendi geleceğine doğru hızla koşacak bir sisteme geçecek"

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin, milleti güçlendireceğini vurgulayan Çelik, şöyle konuştu:

"Milletin seçtiği iktidarlara artık engeller çıkarılmasına son verme zamanı gelmiştir. Artık Türkiye kendi geleceğine doğru, hızla koşacak bir sisteme geçecek inşallah. Onun için 16 Nisan'da oy vermek parti meselesi, siyaset meselesi değildir, hepimizin geleceğiyle ilgili bir meseledir. 16 Nisan, devletimizin geleceğinin inşa edileceği, daha güzel bir geleceğe kavuşacağımız bir sisteme geçme günüdür. 16 Nisan, sizlerin 'evet' oylarıyla birlikte, sizlerin istikbalinin daha parlak olacağı günlere koşarak gideceğimiz günlerin müjdecisi olacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...