Tgrt Haber
23 Ocak 2022 17:30

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sedef Kabaş'a destek olanlara tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Cumhurbaşkanımıza dönük nefret söylemine destek verenler ve sessiz kalanlar, nefret siyasetinin demokrasi düşmanı diline ‘yatırım’ yapıyorlar. Nefret siyaseti, nefret söyleminin sponsorluğunu yapıyor." açıklamasını yaptı.

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sedef Kabaş'a destek olanlara tepki
AK Parti,Ömer Çelik,Sedef Kabaş

Gazeteci Sedef Kabaş'ın katıldığı bir televiyon programında kullandığı sözler tepki toplamaya devam ediyor. Tepkilerin yanı sıra destek veren siyasi isimlerde oluyor. Destek verenlere yönelik AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik twitter hesabından tepki gösterdi.

Çelik, yaptığı açıklamada "Nefret söylemi gücünü söyleyenden çok destekleyenlerden alır. Nefret söylemine destek verenler ve sessiz kalanlar, nefrete “yatırım”yapanlardır" dedi.

'DEMOKRASİ DÜŞMANI DİLİNE YATIRIM YAPIYORLAR'

AK Parti Sözcüsü Çelik açıklamasının  devamında "Cumhurbaşkanımıza dönük nefret söylemine destek verenler ve sessiz kalanlar, nefret siyasetinin demokrasi düşmanı diline “yatırım” yapıyorlar" diyen Çelik,  "Nefret siyaseti, nefret söyleminin sponsorluğunu yapıyor" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Sedef Kabaş'a destek olanlara tepki

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Sedef Kabaş, katıldığı bir televizyon programında Erdoğan'ı hedef alarak hakaret içeren cümleler kullanmıştı. Kabaş "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." dedi. Hakkında gözaltı kararı verilen Kabaş'a soruşturma açıldı ve birçok siyasi isimden tepki geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...