Tgrt Haber
21 Ekim 2020 21:46

Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan Koca'dan cevap

Pandemi sürecinde yoğun mesai yapan sağlık çalışanları için organizasyon düzenlenmesi çağrısında bulunan Cem Yılmaz'a Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan olumlu cevap geldi.

Cem Yılmaz'ın çağrısına Bakan Koca'dan cevap
fahrettin koca,,cem yılmaz,

Pandemi döneminde sağlık çalışanları için bir organizasyon düzenlenmesi için Bakan Koca'ya çağrıda bulunan Cem Yılmaz, hiçbir ücret almadan bu organizasyonun içinde yer alacağına da belirtmişti.

Twitter'dan bir mesaj daha atan Cem Yılmaz, Bakan Koca'nın kendisine olumlu cevap verdiğini aktardı. Yılmaz, "Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum". dedi.

CEM YILMAZ'IN ÇAĞRISI
Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiçbir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim.

ÇAĞRIYA GELEN OLUMLU CEVAP
Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca, bugün dile getirdiğim düşünce ile ilgili beni çok mutlu eden haberler verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Doktorlarımız, hemşire kardeşlerimiz ve tüm sağlık emekçileriyle nasıl buluşacağımızı planlayıp sağlıkla gülümseyeceğiz. Umudum bu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...