Tgrt Haber
07 Ağustos 2018 16:03

Cemile Bayraktar Kemal Sunal Hakkında Ne Söyledi? Cemile Bayraktar kimdir Ali Sunal'dan flaş cevap!

Cemile Bayraktar Twitter'da Kemal Sunal hakkında yazdıklarıyla gündemi salladı. Cemile Bayraktar kimdir ne yazdı merak ediliyor. Cemile Bayraktar'ın flaş sözlerine Ali Sunal'dan cevap gecikmedi. İşte Bayraktar hakkında tüm detaylar ve son gelişmeler...

Cemile Bayraktar Kemal Sunal Hakkında Ne Söyledi? Cemile Bayraktar kimdir Ali Sunal'dan flaş cevap!
cemile bayraktar kimdir

Cemile Bayraktar kimdir Kemel Sunal hakkında ne söyledi?Cemile Bayraktar'a Ali Sunal'dan flaş cevap! Yazar Cemile Bayraktar, Twitter'da sanatçı Kemal Sunal ile ilgili yazılan bir mesajı alıntılayıp, "Çünkü alternatifi yoktu. Yoksa birkaçı hariç çok iyi yapımlar değiller. Sunal elbette bizim markamız, değerli, rahmet olsun ancak bu ülkeye zihinsel anlamda yapılmış bir kötülük. Bu filmler resmen insanın zekâsına hakaret. Linç için hazırım ama doğrusu bu, beğenmeseniz de" değerlendirmesinde bulundu.

ALİ SUNAL'DAN YANIT

Bu değerlendirmenin sosyal medyada yayılmasının ardından usta oyuncunun oğlu Ali Sunal'dan, Cemile Bayraktar'a yanıt geldi. Sunal Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Cemile Bayraktar babamın filmlerini beğenmiyormuş olabilir, çok da önemli değil. Ama bu filmlerin kötü olduğunu, halka hakaret olduğunu belirtecek bilgisi nereden acaba? Neyse ya o da hiç önemli değil. Kemal Sunal, sırtını halka dayamış harika bir insandır, tek gerçek bu" diye Bayraktar'a yanıt verdi.

"KEMAL SUNAL HALKTIR"

Sunal mesajının devamında ise, "Prim yapmak, ünlü olmak için artık bari bu melek insana dil uzatmayın ayıptır. Bu halk, Kemal Sunal'ına laf ettirmez. Bakın bu güzel isim altında ezilirsiniz! " diye tartışmaya nokta koydu.

Cemile Bayraktar Kemal Sunal Hakkında Ne Söyledi? Cemile Bayraktar kimdir Ali Sunal'dan flaş cevap!

Cemile Bayraktar kimdir? Cemile Bayraktar nereli ve kaç yaşında?

Cemile Bayraktar, 1979 yılında Samsun’da doğdu. 19 Mayıs Üniversitesi Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü’nde eğitimine devam ederken, 28 Şubat sürecinde eğitimi aksadı. Öğrenimine İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde devam etti. Yüksel lisansını da Marmara Üniversitesi, Ortadoğu Tarihi ve Uluslararası İlişkileri alanında yaptı. Derin Düşünce, Yolcu Edebiyat, Kültür Gündemi, Aktüel Dergisi isimli yayınlarda yazarlık yapan Bayraktar, en son Yeni Şafak’ta yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...