Tgrt Haber
18 Kasım 2017 17:04

Cep Herkül'ün cenazesi yarın defnedilecek

Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi yarın Fatih Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'na defnedilecek.

Cep Herkül'ün cenazesi yarın defnedilecek
naim süleymanoğlu,cenaze

Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski millî halterci Naim Süleymanoğlu'nun cenazesi yarın İstanbul'da defnedilecek.Olimpiyat ve dünya şampiyonu eski millî halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede 50 yaşında hayatını kaybetti.Karaciğer naklinin ardından tedavisi Ataşehir Memorial Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde süren Süleymanoğlu'nun hayatını kaybettiği belirtildi.

İSTANBUL VALİSİ VASİP ŞAHİN CENAZE TÖRENİYLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Süleymanoğlu'nun vefat ettiği hastanede düzenlenen basın toplantısında, cenaze törenine ilişkin bilgi verdi.Naim Süleymanoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve millete sabır dileyen Şahin, Süleymanoğlu için yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde cenaze namazı kılınacağını belirtti. Şahin, Süleymanoğlu'nun cenazesinin Edirnekapı Mezarlığı'nda defnedileceğini bildirdi.Vali Şahin, "Hocalarımıza, hastane yönetimine ve bu konuyla yakından ilgilenen, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...