Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 May 2014 15:07

Cep telefonları bunuda yapacak

Merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3, hava durumuna bakarak kullanıcısına 'şemsiye alacak mısın' diye soracak.

Cep telefonları bunuda yapacak
cep telefonları, telefonlar, lg g3, lg, g3, hava durumu, şemsiye

LG Electronics, merakla beklenen yeni amiral gemisi LG G3'ü New York, Londra, San Fransisco, Seul ve Singapur ile eş zamanlı olarak İstanbul'da tanıttı. 'Akıllı Sadelik' konseptiyle yüzünü gösteren  5.5 inç boyutundaki LG G3, kullanıcısına adeta rehberlik hizmeti verecek. G3, Smart Notice (Akıllı Bildirim) özelliği sayesinde mesela hava durumuna bakarak kullanıcısına "şemsiye alacak mısını" diye soracak. Cevapsız aramalarda geri dönüş yapılmadığında bunu hatırlatacak veya telefonda kullanılmayan uygulamaların silinmesi gerektiği gibi uyarılarda bulunacak. Ayrıca akıllı klavyesi ile daha hızlı ve hatasız bir şekilde yazmaya imkan veren LG G3, yazım hatalarını yüzde 75 oranında azaltıyor. G3 güvenlik konusunda da beklentileri karşılıyor. Knock Code sayesinde kullanıcının ekranın herhangi bir bölümüne dokunarak belirlediği bir şekli çizmesi kilidin açılmasını sağlıyor. Hırsızlara karşı uzaktan kullanım dışı bırakılabilen telefonda dosya şifreleme özelliği de yer alıyor. Bunların yanı sıra 2.1 MP ön kamerası ile kolay 'selfie' çekim imkanı sunan G3,  Laser Auto Focus ile hareket halinde bile net çekim yapıyor.
LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, 'Akıllı Sadelik' yaklaşımıyla geliştirilen G3'ün, akıllı telefon standartlarına yeni bir boyut getirdiğini söyledi. "Tüketiciler akıllı telefonlarda karışık şeyler değil daha basit şeyler istiyor" diyen Cho şunları kaydetti: "Akıllı telefonların işlevlerini öğrenmek için müşterilerin  vaktinin olmadığını gördük. Sadeliği farklılık haline getirdik. Bu da G3'ün temel ruhu haline geldi. " G3'ün haziran ayı sonunda piyasaya sürülmesi bekleniyor. 

Ömer Temür / TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...