Tgrt Haber
20 Ekim 2015 04:45

Cephanelik gibi evde 10 intihar yeleği

Cephanelik gibi evde 10 intihar yeleği Başsavcılık, Ankara'daki canlı bomba saldırısıyla ilgili açıklamasında, Gaziantep'teki hücreevinde yeni bir katliam için depolanmış 60 kilo patlayıcı ile 10 intihar yeleğinin ele geçirildiğini bildirdi.

Cephanelik gibi evde 10 intihar yeleği
abkara, olay,

ANKARA Cumhuriyet Başsavcılığı, 102 kişinin hayatını kaybettiği Ankara katliamıyla ilgili çarpıcı açıklama yayımladı:  

 

GÜNEYDEKİ KOMŞU ÜLKEDEN GELDİ

Canlı bombalardan birinin Yunus Emre Alagöz olduğu tespit edilmiştir. Diğer canlı bombanın fotoğrafla teşhisi yapılmış olup, açık kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam etmektedir. Bu kişinin, güney sınırlarımıza komşu bir ülkeden geldiği tespit edilmiştir.  

YAYINLAR NEDENİYLE 9 ZANLI KAÇTI

Şüphelilerin yerlerinin tespit edilip, gözaltına alınacakları sırada bazı basın yayın organları sorumsuzca davranarak şüphelilerin ad ve soyadlarının baş harflerini yazmak suretiyle haber yapmaları neticesinde, bombalama eylemi ile kuvvetli irtibatları olduğu düşünülen 9 kişinin kaçmasına sebep olmuşlardır.  

60 KİLO TNT VE ÇOK SAYIDA SİLAH

Şüphelilerin Gaziantep'teki evlerinde, işyerlerinde, araçlarında ve hücreevi olarak kullandıkları evde yapılan aramalarda, 60 kilogram TNT patlayıcı, 10 adet intihar yeleği, tonlarca amonyum nitrat, 6 adet AK-47 Kalaşnikof, , 22 adet Fl tipi el bombası ele geçirilmiştir.

Beyaz spor ayakkabılı 2 kopmuş ayak

Olay yerindeki beyaz spor ayakkabılı kopmuş iki ayaktan yola çıkan ekipler, bin saatlik görüntüyü inceleyerek spor ayakkabılı kişileri tespit edip, kimliklerini belirlemeye çalıştı. Soruşturmanın aydınlatılmasında çok önemli olan ayak parçalarının görüntüsü elde edilen ancak kimliği tespit edilemeyen diğer teröriste ait olduğu kesinleşti.

 

ni bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...