Tgrt Haber
01 Ekim 2019 20:54

Çevik Kuvvet otobüsüne bombalı saldırının faili 2 terörist öldürüldü

Adana'da çevik kuvvet polislerinin servisine bombalı saldırı düzenleyen 2 MLKP’li terörist, Eskişehir’de etkisiz hale getirildi

Çevik Kuvvet otobüsüne bombalı saldırının faili 2 terörist öldürüldü
adana,çevik kuvvet otobüsü,bombalı saldırı

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada: "Eskişehir ve Adana Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; Adana’da 25 Eylül’de çevik kuvvet polislerinin  taşındığı araca  bombalı terör saldırısı düzenleyen  Fırat Şeran ve Ozan Sökmen isimli  2 MLKP’li teröristin kaldığı hücre evine operasyon düzenlenmiştir. Operasyonda çıkan çatışmada  2 terörist ölü olarak ele geçirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Bakan Soylu operasyonun detaylarını paylaştı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, Adana'da çevik kuvvet polislerinin servisine bombalı saldırı düzenleyen 2 MLKP’li teröristin Eskişehir’de etkisiz hale getirildiğini doğrulayarak, “İyi bir istihbarat çalışması ile sağlandı. Arkadaşlarımızın eline sağlık. Adana’daki polislere saldırı yapanları Eskişehir’de yakalandılar. Arkadaşlarımız hücre evini tespit ettiler. ‘Teslim ol’ çağrısı yaptılar. Karşı ateş açılınca bir polis memuru parmağından yaralandı, bir polis memuru da boğazının yanından yaralandı. İki şahıs da ölü ele geçirildi” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...